Medlemsskab

Ideel forening

Vi er en gruppe, der drives af medlemmerne selv. Vi arrangerer kurser og åbne meditationsaftner, foredrag og studiecirkler. Du er meget velkommen til at komme og hjælpe til, og på den måde bidrage til at andre får en mulighed for at meditere og udvikle sig gennem meditation. Det er medlemmernes arbejdsindsats, medlemsbetaling og overskuddet fra kurser som gør det muligt for os at eksistere som gruppe og tilbyde kurser og åbne meditationsaftener for alle.

Viktig støtte
I den buddhistiska tradition er sanghaen (sanskrit for fællesskab) fremhævet som en meget vigtig del af meditationen. Sanghaen udgør et vigtigt rum til at dele erfaringer, diskutere, hente råd, vejledning og støtte – og i det hele taget udvikles gennem meditationen.

Visionen Shambhala
I Shambhalatraditionen tror vi på, at vi alle kan bidrage til en bedre verden. Gennem vore tanker og handlinger efterlader vi os et aftryk på vores omgivelser. Gennem meditation kan vi udvide vores bevidsthed om de spor, vi efterlader os. En regelsmæssig meditationspraksis giver os muligheden for at erfare vores sinds klarhed og for at udvikle en kultur hvor livets udfordringer mødes med åbenhed, generøsitet og mod.

Medlemsskab
At være medlem i Shambhala indebærer at man har en aktiv meditationspraksis og at man støtter med sin tid og bidrager økonomisk. Som medlem får du også rabat på kurser, fri adgang til de åbne meditationsaftener og du får løbende information om, hvad der foregår. Som medlem bliver du automatiskt også medlem af Shambhala Europe, en sammenslutning af alle grupper og centre i Europa.

Hvad koster det?
Et medlemsskab koster 100 kr. om måneden. Hvis du blot kommer til at åben meditationsaften uden at være medlem, koster det 50 kr. pr. gang.

Hvordan gør jeg?
Hvis du ønsker at blive medlem, skriver du en mail til Katrine på: katrinebom@yahoo.dk og fortæller at du gerne vil være medlem. Vi ser helst at du opretter en fast overførsel fra din internetbank til vores konto i Danske Bank. Reg.nr. 3167, Konto nr: 3167288383. Husk at skrive dit navn på.